Το Radioplayer είναι παντού

Επιλέξτε πού θα ακούσετε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο

Smartphone
Connected cars
Smartspeakers
Ηχεία
Smart Watch
Smart TV
Web Player
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ

Smartphones

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Radioplayer Greece για κινητά στα κύριότερα ηλεκτρονικά καταστήματα (App store, Google Play etc). Πάνω από 140 ραδιοφωνικοί σταθμοί και χιλιάδες podcast προσβάσιμα δωρεάν με ένα κουμπί. Ακούστε live τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό με τη μοναδική πλατφόρμα εξουσιοδοτημένη από την ελληνική και κυπριακή ραδιοφωνική βιομηχανία.

 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΟ

Connected cars

Το Radioplayer είναι ο πιστός σας σύντροφος στο ταξίδι χάρη στις συμφωνίες με τη Volkswagen, τη DaimlerMercedes, τη BMW που επιτρέπουν την ενσωμάτωσή του εγγενώς στα ταμπλό των επερχόμενων μοντέλων αυτοκινήτων. Συνεργαζόμαστε με αυτοκινητοβιομηχανίες, προμηθευτές Tier 1 και εταιρείες τεχνολογίας αυτοκινήτων για να βοηθήσουμε στη δημιουργία εμπειριών ραδιοφώνου παγκόσμιας κλάσης.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΔΡΑΣΗ

Smartspeakers

Ζητήστε από το Radioplayer να ακούσετε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο. Αναζητήστε έναν σταθμό, ακούστε τον και απολαύστε το ζωντανό και κατ’ απαίτηση (on demand) περιεχόμενο που παράγεται καθημερινά από ελληνικούς και κυπριακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όλοι οι ραδιοφωνικοί μας σταθμοί και όλα τα podcast μας είναι προσβάσιμα για να σας προσφέρουν τα καλύτερα ελληνικά και κυπριακά ραδιόφωνα.

Multi-room

Ηχεία

Το να ανεβάσετε την ένταση του ραδιοφώνου για να το ακούσετε σε όλο το σπίτι είναι υπέροχο, αλλά τώρα μπορείτε να το ακούτε και σε διαφορετικά δωμάτια χάρη στα multi room ηχεία. Ακούστε τους σταθμούς που αγαπάτε στις συσκευές σας Bose και Sonos προσθέτοντας το Radioplayer Greece στη συσκευή σας μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής.

Smartwatch

Wearable

Το Radioplayer απλοποιεί την ακρόαση χάρη στη συμβατότητα με το Apple Watch και το Android Wear. Βρείτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς στο ρολόι και ελέγξτε εύκολα τι ακούτε. Η εφαρμογή Apple Watch Radioplayer έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση χωρίς smartphone (εφόσον έχετε esim). Ιδανικό για προπονήσεις, τζόκινγκ ή εκείνες τις στιγμές που θέλετε να αφήσετε το smartphone σας στο σπίτι.

Τηλεοράσεις SMART TV

Συνδεδεμένη τηλεόραση

Το Radioplayer βρίσκεται επίσης στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Τα ραδιόφωνα και τα podcast σας φτάνουν άνετα μέχρι το σαλόνι σας και σας επιτρέπουν να ακούτε ελληνικούς και κυπριακούς σταθμούς με τον καλύτερο τρόπο.

 

DESKTOP ή LAP TOP

Web Player

Ακούστε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο απευθείας από τον υπολογιστή σας. Είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για να παίξετε ένα ραδιόφωνο, να ανακαλύψετε τους καλύτερους σταθμούς στο Radioplayer, να αναζητήσετε τον αγαπημένο σας και να τον ακούσετε τώρα

SKY TV

Sky Glass

Radioplayer è anche su Sky Glass. Le radio e i podcast ti raggiungono comodamente fino al salotto di casa tua e ti consentono di ascoltare al meglio le stazioni italiane

SET-TOP BOX

Sky Q

I clienti Sky possono accedere alle loro radio preferite direttamente da Sky Q e godersi la musica, i programmi e le notizie in alta qualità.

SET-TOP BOX

Sky Q

I clienti Sky possono accedere alle loro radio preferite direttamente da Sky Q e godersi la musica, i programmi e le notizie in alta qualità.

Κατεβάστε Radioplayer δωρεάν

Radioplayer Italia

Supporto ascoltatori

Compila il form seguente se desideri segnalarci problemi o consigli sull'app di Radioplayer Italia

?
?