Να έχετε πάντα μαζί σας το ραδιόφωνο

Κατεβάστε την εφαρμογή Radioplayer Italia δωρεάν στο smartphone σας.
Θα έχετε άμεση πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς και τα podcast.
Πάρτε τα ραδιόφωνά σας όπου θέλετε, όταν θέλετε: κατεβάστε το Radioplayer.

Διαθέσιμο σε

Τα αγαπημένα σας ραδιόφωνα μόλις ένα κλικ μακριά

Με το Radioplayer μπορείτε να επιλέξετε τα ραδιόφωνά σας και επίσης να επιλέξετε τα αγαπημένα σας podcast, να τα παραγγείλετε στην κατάλληλη ενότητα και να τα έχετε διαθέσιμα για γρήγορη πρόσβαση.

Σας βοηθά να ανακαλύψετε νέα ραδιόφωνα

Χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμό του, το Radioplayer σας προτείνει ραδιοτηλεοπτικούς φορείς με βάση τη γεωγραφική σας θέση, τις τάσεις σε πραγματικό χρόνο και συμβατούς με τα γούστα σας. Θαυμάστε το ραδιόφωνο.

Περιεχόμενο κατ' απαίτηση (on demand) και Podcast

Μία από τις ενότητες του Radioplayer είναι αφιερωμένη στα podcast. Μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας σε μια λίστα, να αναζητήσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο εισάγοντας μια λέξη ή θέμα ή να ακολουθήσετε τις προτάσεις. Όταν ένα podcast προστεθεί στα αγαπημένα, θα σας ειδοποιήουμε μόλις κυκλοφορήσει ένα νέο επεισόδιο.

Χρησιμοποιήστε το από τον πίνακα ελέγχου (control panel) του αυτοκινήτου σας

Εάν το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το CarPlay και το Android Auto, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών της εφαρμογής απευθείας από το ταμπλό και να ακούτε όλα τα ραδιόφωνα και τα podcast από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας.

Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Radioplayer Greece αναζητώντας την στο PlayStore. Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη μόνο στο Ελληνικό και Κυπριακό κατάστημα. Δεν είναι δυνατή η λήψη του από τα καταστήματα άλλων χωρών.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα ραδιόφωνα Radioplayer Greece μπαίνοντας στην ενότητα Αναζήτηση της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το πεδίο Αναζήτηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων εάν γνωρίζετε ακριβώς το όνομα, διαφορετικά κάντε κλικ σε ένα γράμμα για να δείτε ολόκληρη τη λίστα των ραδιοφώνων ξεκινώντας από το επιλεγμένο γράμμα.

Πατήστε την καρδιά για να προσθέσετε ένα ραδιόφωνο στο My Radios. Μπορείτε να τα επιλέξετε από την ενότητα Ζωντανά της εφαρμογής.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα podcast που είναι διαθέσιμα στο Radioplayer Greece μπαίνοντας στην ενότητα Αναζήτηση της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το πεδίο Αναζήτηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων για να αναζητήσετε το πρόγραμμα από το οποίο θέλετε να ακούσετε ένα podcast. Πατώντας σε ένα από αυτά, θα μπορείτε να σκρολάρετε στη λίστα όλων των επεισοδίων.

Χρησιμοποιήστε το πεδίο Αναζήτηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων στην ενότητα Αναζήτηση για να βρείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα και αγγίξτε την καρδιά για να το προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας προγραμμάτων.

Εάν βρίσκεστε έξω και δεν καλύπτεστε από δίκτυο wifi, η εφαρμογή Radioplayer Greece χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας για την αναπαραγωγή ραδιοφώνου. Για να περιορίσετε τη χρήση, συνιστούμε να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση “Πάντα αναπαραγωγή σε υψηλή ποιότητα” για να περιορίσετε την κατανάλωση.

Radioplayer Italia

Supporto ascoltatori

Compila il form seguente se desideri segnalarci problemi o consigli sull'app di Radioplayer Italia

?
?