Υποστήριξη εφαρμογών

Ελληνόφωνο ραδιόφωνο προς το μέλλον

Το Radioplayer είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη πλατφορμα συγκέντρωσης ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων και είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλά ραδιόφωνα που μπορείτε να ακούσετε όπου και όποτε θέλετε, από μεγάλα δίκτυα μέχρι σταθμούς της πόλης. Επιλέξτε τη συσκευή που σας ταιριάζει.

Ακούστε ραδιόφωνο στα έξυπνα ηχεία και τις συμβατές συσκευές σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι η φωνή σας.

Συνδέστε το Radioplayer στην Alexa

 • Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Alexa.
 • Πατήστε το μενού επάνω αριστερά.
 • Πατήστε Ρυθμίσεις και μετά Μουσική.
 • Επιλέξτε Radioplayer και, στη συνέχεια, συνδέστε τον λογαριασμό σας με την Alexa.
 • Για περισσότερες πληροφορίες και τις φωνητικές εντολές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Οι φωνητικές εντολές είναι διαθέσιμες εδώ.

Μην αποχωρίζεστε ποτέ από τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcast.

Χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να συνδέσετε το Radioplayer στο αυτοκίνητό σας:

 • Apple CarPlay
 • Android Auto
 • Bluetooth
 • Καλώδιο USB ή AUX

Η Radioplayer έχει υπογράψει συμφωνίες με τους ομίλους Volkswagen, Daimler-Mercedes, BMW, Renault για να ενσωματωθούν εγγενώς στα ταμπλό των επερχόμενων μοντέλων αυτοκινήτων.

Η εφαρμογή Radioplayer σας συνοδεύει παντού χάρη στη συμβατότητά της με το Apple Watch.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Radioplayer Greece Watch από το iPhone AppStore και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε στο ρολόι σας ή απλά να το αναζητήσετε απευθείας στο Apple Watch AppStore (σειρά 4 και νεότερη).

Ιδανικό για προπονήσεις, τζόκινγκ ή εκείνες τις στιγμές που θέλετε να αφήσετε το smartphone σας στο σπίτι. Συνδυάζοντας τα ακουστικά bluetooth με το ρολόι, μπορείτε να ακούσετε τη ζωντανή μετάδοση ή τα podcast του αγαπημένου σας σταθμού.

Η αυτόνομη έκδοση του Radioplayer Italia Watch δεν αντικαθιστά την κύρια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε λήψη της νέας εφαρμογής, θα έχετε δύο εφαρμογές Radioplayer στο ρολόι σας.

Η επίσημη εφαρμογή λειτουργεί όπως πριν, ως χειριστήριο για την εφαρμογή Radioplayer Italia, ενώ η αυτόνομη έκδοση λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται σύνδεση μεταξύ ρολογιού και smartphone.

Για να διευκολυνθεί η αναγνώριση των δύο εφαρμογών, έχουν υιοθετηθεί δύο λογότυπα: η επίσημη εφαρμογή έχει ένα λευκό R σε κόκκινο φόντο, ενώ η αυτόνομη εφαρμογή είναι αντίστροφη, με ένα κόκκινο R σε λευκό φόντο.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Radioplayer Greece Watch

Κατεβάστε την εφαρμογή Radioplayer από την ίδια την τηλεόραση, μπαίνοντας στο κατάστημα εφαρμογών (store) που θα βρείτε στο κεντρικό μενού.

Προσθέστε την εφαρμογή μέσω μιας μη αυτόματης αναζήτησης ή μιας επιλογής μενού, περιμένετε να γίνει η εγκατάσταση και στη συνέχεια, ανοίξτε το Radioplayer. Εάν χρησιμοποιείτε Amazon Fire TV ή Fire TV Stick, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο smartphone σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να εισαγάγετε το όνομα του αγαπημένου σας σταθμού ή να αναζητήσετε δημοφιλή είδη όπως 80s, 90s, λαϊκό, pop, lounge, rock.
Στην ενότητα “Κοντά”, είναι καλύτερο να εισαγάγετε το όνομα της πόλης στην οποία βρίσκεστε ή να επιλέξετε μια συγκεκριμένη πόλη.

Ακόμη και από την τηλεόραση μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως “Πρόσφατα ακούστηκε”, “Προτείνει το πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου” ή “Αναζήτηση από το Α έως το Ω”.

Ο αγαπημένος σας σταθμός στη διαπασών: Βρείτε και παίξτε τον σταθμό και τα podcast που αγαπάτε με το Radioplayer και τα ηχεία σας.

Sonos
Το Sonos είναι ένα ηχητικό σύστημα που μεταδίδει μουσική μέσω WiFi. Με την ενσωμάτωση του Radioplayer, η καλή μουσική μπορεί πλέον να μπει σε ολόκληρο το σπίτι. Το ηχείο συνδέεται πρώτα στη WLAN και στη συνέχεια μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Sonos. Για να χρησιμοποιήσετε το Radioplayer, πρέπει πρώτα να ενσωματωθεί στον ελεγκτή Sonos μέσω του μενού “Προσθήκη υπηρεσιών μουσικής”.

 

Αυτά είναι τα απαραίτητα βήματα

 1. Ανοίξτε το μενού μουσικής Sonos
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη υπηρεσιών μουσικής”
 3. Κάντε κλικ στο λογότυπο του Radioplayer
 4. Απολαύστε την ακρόαση
 
Bose

Η Bose πάντα υποστήριζε τον κρυστάλλινο ήχο. Δείτε πώς λειτουργεί: Το ηχείο συνδέεται πρώτα σε Wi-Fi και στη συνέχεια μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Bose SoundTouch. Για να χρησιμοποιήσετε το Radioplayer, πρέπει πρώτα να ενσωματωθεί στον ελεγκτή Bose μέσω του μενού “Προσθήκη υπηρεσιών μουσικής”.

 

Αυτά είναι τα απαραίτητα βήματα

 1. Ανοίξτε το μενού μουσικής Bose
 2. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη υπηρεσίας”
 3. Επιλέξτε Radioplayer
 4. Εμφανίζεται ένα μήνυμα “Προσθήκη λογαριασμού Radioplayer”. Εδώ απλώς κάντε κλικ στο “χρήση υπηρεσίας”.
 5. Μπορείτε να ακούσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.
Radioplayer Italia

Supporto ascoltatori

Compila il form seguente se desideri segnalarci problemi o consigli sull'app di Radioplayer Italia

?
?