Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις μας

Βρείτε απαντήσεις μέσα από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες μας.

App

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Radioplayer Greece αναζητώντας την στο PlayStore. Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη μόνο στο Ελληνικό και Κυπριακό κατάστημα. Δεν είναι δυνατή η λήψη του από τα καταστήματα άλλων χωρών.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα ραδιόφωνα Radioplayer Greece μπαίνοντας στην ενότητα Αναζήτηση της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το πεδίο Αναζήτηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων εάν γνωρίζετε ακριβώς το όνομα, διαφορετικά κάντε κλικ σε ένα γράμμα για να δείτε ολόκληρη τη λίστα των ραδιοφώνων ξεκινώντας από το επιλεγμένο γράμμα.

Πατήστε την καρδιά για να προσθέσετε ένα ραδιόφωνο στο My Radios. Μπορείτε να τα επιλέξετε από την ενότητα Ζωντανά της εφαρμογής.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα podcast που είναι διαθέσιμα στο Radioplayer Greece μπαίνοντας στην ενότητα Αναζήτηση της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το πεδίο Αναζήτηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων για να αναζητήσετε το πρόγραμμα από το οποίο θέλετε να ακούσετε ένα podcast. Πατώντας σε ένα από αυτά, θα μπορείτε να σκρολάρετε στη λίστα όλων των επεισοδίων.

Χρησιμοποιήστε το πεδίο Αναζήτηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ραδιοφώνων στην ενότητα Αναζήτηση για να βρείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα και αγγίξτε την καρδιά για να το προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας προγραμμάτων.

Εάν βρίσκεστε έξω και δεν καλύπτεστε από δίκτυο wifi, η εφαρμογή Radioplayer Greece χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας για την αναπαραγωγή ραδιοφώνου. Για να περιορίσετε τη χρήση, συνιστούμε να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση “Πάντα αναπαραγωγή σε υψηλή ποιότητα” για να περιορίσετε την κατανάλωση.

Smartspeakers

Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, μπορείτε απλώς να πείτε στην Alexa:

«Alexa, open Radioplayer Greece».

Εναλλακτικά, για να το προσθέσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Μπείτε στην εφαρμογή Alexa
 2. μπείτε στο κύριο μενού
 3. επιλέξτε Skill and games
 4. αναζητήστε την Radioplayer Greece Skills.
 5. Μόλις βρεθεί, κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε Ενεργοποίηση για χρήση

Με τo skill Alexa του Radioplayer Greece μπορείτε να ακούσετε όλους τους πιο σημαντικούς ελληνικούς και κυπριακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ζητήστε από την Alexa να “play“, “put“, “I want to listen” ή “tune“, ακολουθούμενο από το όνομα του ραδιοφώνου για να ακούσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.

Για να μάθετε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Radioplayer Greece, μεταβείτε στη σελίδα Ραδιόφωνο

Ανακαλύψτε ένα ραδιόφωνο κοντά σας

Το skill Alexa του Radioplayer Greece μπορεί να παίξει έναν ραδιοφωνικό σταθμό στην περιοχή σας.

Πείτε στην Alexa “play a local radio station” ή “recommend me a local radio station” ή “recommend me a radio station nearby” για να ανακαλύψετε ένα από τα γνωστά σε εσάς ραδιόφωνα.

Δεν γνωρίζετε όλα τα ραδιόφωνα Radioplayer Greece ή θέλετε να ακούσετε κάτι νέο;

Πείτε στην Alexa, “suggest me a radio” ή “recommend me a radio” και ανακαλύψτε το πιο κατάλληλο ραδιόφωνο για εσάς.

Ο αλγόριθμος Radioplayer Greece βασίζεται στα ραδιόφωνα που ακούσατε τελευταία, τις τάσεις και τη γεωγραφική τοποθεσία για να σας προτείνει ένα από τα ραδιόφωνα που σίγουρα θα σας αρέσει.

Για να μάθετε ποιο τραγούδι παίζει στο ραδιόφωνο που ακούτε, ρωτήστε την Alexa “what’s playing now“.

Σας ενημερώνουμε ότι αυτές οι πληροφορίες εξαρτώνται από το RDS του ραδιοφώνου. Δεν έχουν όλα τα ραδιόφωνα διαθέσιμες αυτές τις πληροφορίες, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι όλο και περισσότερες.

Σε συσκευές iOS ή Android:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sonos.
 2. Από την καρτέλα Ρυθμίσεις, πατήστε Υπηρεσίες & Φωνή.
 3. Στην ενότητα Μουσική και περιεχόμενο, πατήστε Προσθήκη υπηρεσίας.
 4. Πατήστε την υπηρεσία που θέλετε να προσθέσετε.
 5. Πατήστε Προσθήκη στο Sonos.
 6. Για να προσθέσετε τον λογαριασμό μουσικής υπηρεσίας σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
Radioplayer Italia

Supporto ascoltatori

Compila il form seguente se desideri segnalarci problemi o consigli sull'app di Radioplayer Italia

?
?